VCA cursus basis en VOL

Geplaatst op

Voorkomen is beter dan genezen! Dit geldt dan ook zeker voor de veiligheid op de werkplek, en gelukkig zijn we daar tegenwoordig ook steeds meer mee bezig! Maar hoe zorg je voor de juiste veiligheidskennis binnen je bedrijf? Hier komt een VCA cursus om de hoek kijken, bieden VCA cursussen een essentiële toolkit voor zowel werkgevers als werknemers. Laten we de verschillende VCA cursussen verkennen, van basis tot VOL, en ontdekken hoe ze bijdragen aan een veiligere en gezondere werkomgeving.

VCA basis cursus

De VCA Basis cursus is een essentiële stap voor werknemers om zich bewust te worden van de risico’s op de werkplek en hoe ze deze kunnen verminderen. Tijdens deze cursus worden belangrijke onderwerpen behandeld, zoals de Arbowetgeving, omgaan met gevaarlijke stoffen, werken met elektriciteit, veilig werken in afgesloten ruimtes en algemene werkplekrichtlijnen. Met een duur van slechts één dag en kosten van 245 euro, biedt deze cursus een waardevolle investering in veiligheid.

VCA basis E-Learning

Voor degenen die de voorkeur geven aan online leren, biedt de VCA Basis E-Learning cursus een flexibele optie. Met een kostprijs van 139,95 euro en een tijdsduur van ongeveer 10 uur, biedt deze cursus een diepgaande training in veiligheidspraktijken. Onderwerpen zoals veiligheidseisen, omgaan met gevaarlijke stoffen en ergonomisch werken worden behandeld, waardoor werknemers op hun eigen tempo kunnen leren, waar en wanneer het hen uitkomt.

VCA VOL cursus

Voor leidinggevenden en zzp’ers die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid op de werkplek, biedt de VCA VOL cursus een uitgebreide training. Met onderwerpen als VGM en Arbowetgeving, veilig werken op hoogte, explosie- en brandgevaar en het creëren van een veilige werkplek, rust deze cursus deelnemers uit met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief leiderschap te tonen op het gebied van veiligheid.

VCA VOL E-Learning

Net als de VCA Basis E-Learning cursus, biedt de VCA VOL E-Learning cursus een flexibele en handige manier om veiligheidstraining te volgen. Met onderwerpen zoals werken in afgesloten ruimtes, risicoanalyses maken en persoonlijke bescherming, stelt deze cursus leidinggevenden in staat om op hun eigen tempo te leren, zonder reistijd of verletkosten.

Voordelen van een cursus via het internet: flexibiliteit en gemak

Een van de grote voordelen van het volgen van een VCA cursus via het internet is de flexibiliteit die het biedt. Met de mogelijkheid om te pauzeren wanneer nodig, automatische opslag van voortgang en de vrijheid om op eigen tempo te leren, maken deze cursussen veiligheidstraining toegankelijker dan ooit tevoren. Bovendien elimineren ze de noodzaak voor reizen en verletkosten, waardoor ze een kosteneffectieve en efficiënte optie zijn voor werkgevers en werknemers.

Kortom, een VCA cursus biedt niet alleen een cruciale training in veiligheidspraktijken, maar ook een flexibele en handige manier om deze training te volgen. Door te investeren in veiligheid, investeren we in het welzijn van onze werknemers en de toekomst van onze werkplekken.

Over ons

Lees onze blogs voor nieuws over Ford

Contactgegevens

Via info @ ford-eindhoven.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden