Een Ford importeren? Dat doe je zo!

Geplaatst op

Ben jij een echte Ford liefhebber en is het altijd al jouw droom geweest om een Ford Mustang aan te schaffen? Vind je dit model eigenlijk te duur en ben je op zoek naar een manier om deze voor een lagere prijs aan te schaffen? Dan zal je natuurlijk het beste voor een tweedehands variant kunnen kiezen. Mocht jij de auto echt voor de scherpste prijs aan willen schaffen, dan kan je ook voor auto importeren Duitsland kiezen. Steeds meer Nederlanders kiezen voor auto importeren Duitsland en dit is niet voor niets het geval. In Duitsland zijn de auto’s nou eenmaal goedkoper en wanneer je een jonge occasion importeert vanuit Duitsland, dan kan dit je veel geld schelen.

Auto importeren Duitsland

Auto importeren Duitsland? Dat is dus zeker een goed idee! Tenminste, wanneer je hier verstand van hebt. Heb je hier zelf geen verstand van, dan raden we het je aan om op zoek te gaan naar een partij die jou hierbij kan helpen. Er zijn namelijk bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn en voor een vast bedrag alles voor jou regelen. Zij bieden jou persoonlijke begeleiding van A tot Z en zorgen ervoor dat je de beschikking krijgt over Europees geldige fabrieksgarantie. 

Auto importeren Duitsland is een geweldige mogelijkheid

Auto importeren Duitsland is een geweldige mogelijkheid. Mocht jij gebruik willen maken van een aanbieder die jou hierbij kan helpen, dan zal je alsnog eerst zelf even aan de slag moeten gaan. Ga op zoek naar een Duitse Ford Mustang die binnen jouw budget past en vraag een offerte aan. Vanaf dit moment kan je alles aan het bedrijf dat jou helpt met het importeren over laten. Zij zorgen ervoor dat alles op papier komt te staan, dat de auto RDW import gekeurd wordt en dat de BPM aangifte bij de Belastingdienst gedaan wordt. Ook halen zij de auto naar Nederland en maken ze deze rijklaar met een Nederlands kenteken. Ideaal toch?

Tijd om in je Ford Mustang te rijden

Nadat de auto geïmporteerd en all-risk verzekerd is, is het tijd om in je Ford Mustang te rijden. Tijd om te genieten dus! Zorg er wel goed voor dat je de auto goed onderhoud, zo ben je er op tijd bij als er mankementen zijn. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs voor nieuws over Ford

Contactgegevens

Via info @ ford-eindhoven.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden