De voordelen van een laadpaal thuis

Geplaatst op

Ben jij van plan om jouw benzineauto van het merk Ford te verkopen en te vervangen met een elektrische auto? Dan maak je zeker een verstandige keuze en dat komt doordat er aan elektrisch rijden veel voordelen zitten. In de afgelopen jaren is elektrisch rijden steeds populairder geworden en steeds meer mensen schaffen een elektrisch voertuig aan. Toch zorgt het opladen van een elektrische auto bij een openbare laadpaal voor veel ergernissen. Dit is de reden waarom veel mensen met een elektrische auto kiezen voor een laadpaal thuis, zo zitten hier veel voordelen aan. Wat zijn deze voordelen? Onderstaand vertellen we er alles over!

Gemak van een eigen laadpaal

Het is natuurlijk erg vervelend als je bij een openbare laadpaal aankomt en ziet dat deze bezet is. Je moet vaak lang wachten voordat je de laadpaal kan gebruiken en soms is dit vervelend als je haast hebt. Met een eigen laadpaal thuis is dit geen probleem meer en kun je altijd de auto opladen. Je kunt de auto in de nacht opladen, maar natuurlijk ook overdag. Het is veel handiger dan het zoeken naar een openbare laadpaal en je kunt er ook veel tijd mee besparen. Dit is daarom een van de grootste voordelen van een eigen laadpaal thuis en ook de reden waarom veel mensen ervoor kiezen.

 

Doordat er steeds meer mensen zijn met een elektrische auto, kan de waarde van jouw woning ook verhoogd worden met een laadpaal thuis. Kopers tonen hier namelijk veel interesse in en zijn eerder geneigd om jouw woning te kopen.

 

Minder geld kwijt met een eigen laadpaal thuis

Een eigen laadpaal thuis hebben is ook ideaal als je geld wilt besparen. Het is vaak goedkoper om thuis op te laden dan om gebruik te maken van een laadpaal elders in het land. Je kunt namelijk genieten van lagere energietarieven als je de auto in de daluren oplaadt. Dit kan op de lange termijn zorgen voor kostenbesparing, maar je kunt ook nog eens genieten van groene energie. Je kunt de laadpaal namelijk voorzien van groene stroom als je zonnepanelen hebt.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs voor nieuws over Ford

Contactgegevens

Via info @ ford-eindhoven.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden